Renovatie

Ten gevolge de vraag van onze klanten om onze activiteiten uit te breiden zijn wij reeds een 10 tal jaar actief met renovatie projecten.

Heeft U een kleine verbouwing of een al iets complexere grotere verbouwing dan kunnen wij zeker voor U een meerwaarde betekenen.

Renoveren is geen eenvoudig proces, de wetgeving wijzigt regelmatig en ontwerpen worden steeds complexer en verbouwingen ingrijpender.

Veelal ontbreekt het U aan de tijd en kennis om een renovatieproject tot een goed einde te brengen en binnen het budget te houden. Samen met onze partners realiseren wij in een nooit geziene tijd uw project en steeds met oog voor detail gecombineerd met de regels van het vak.

Sve techniek verzorgt uw verbouw en/of renovatieproject en neemt met uitzondering van de architect en veiligheidcoordinatie de opvolging en uitvoering volledig op zich.

Met volledig bedoelen we dan ook van a tot z of van afbraak, gyproc en pleisterwerken, vloeren, binnen en buitenschrijnwerk, dak en isolatiewerken , keuken, dressing en badkamer tot zelfs de schilder en behangwerken. En dit alles steeds binnen vooropgestelde uitvoeringtermijn en budget.

Ook voor kleine renovatiewerken betreffende uw woning kan U gebruik maken van onze diensten. Zoals systeemwanden en plafonds, installatie van nieuwe vloeren, badkamer, keuken, binnendeuren.

In samenwerking met onze vaste partners waarvan enkele naammerken U zeker ook bekend zal klinken, kan U steeds in hun toonzaal uw materiaalkeuze zelf samenstellen.

Interesse in onze service? Aarzel niet en neem contact op met Sve-techniek. Wij helpen U graag verder en steeds met vrijblijvende offerte.

Wenst U info dan staat Sve techniek voor U klaar en geven wij U graag advies op maat.

Sve techniek staat voor een vlotte en duidelijke communicatie, een stipte en vakkundige uitvoering, goede prijs-kwaliteit verhouding, uitstekende dienst na-verkoop.

contacteer ons

contactinformatie

  • Maandag-Vrijdag: 7u30 tot 18 uur
  • Adres: Muizelstraat 51, 9041 Oostakker
  • Tel: 0495/518951

stuur ons een bericht